Advies & Ontwerp

Adaja Vlok / Advies & Ontwerp

Advies & Ontwerp

 

Het is een simpele waarheid. Chaos of een ondoordachte inrichting zorgen voor onrust en desoriëntatie. Het geeft je een onprettig gevoel. Maar ziet alles er goed uit, dan voel je je op je gemak.

 

Optimale woonbeleving

Wil je  écht kunnen ontspannen en wonen vol plezier, zorg dan dat je hebt nagedacht over de uitstraling en liefst nog een beetje meer. Een goede styling en look en feel zorgen voor een positieve vibe in huis. Dat is het ultieme woongenot. Wij doen er graag nog een schepje bovenop, met slimme ontwerpen en een effectieve indeling.

Wanneer voel je je thuis in een woning? Daar bestaat geen pasklare formule voor: het draait allemaal om de juiste mix.

Ook kent iedere woning zijn eigen publiek. Of het nu gaat om een statig herenhuis of een artistieke loft. Beide zijn uniek en vereisen maatwerk. Adaja vertaald alle wensen naar die unieke beleving waar jullie naar op zoek zijn. Met het juiste gebruik van kleuren, materialen en accessoires. De ultieme mix voor een fijn thuis.

 

Persoonlijk adviesplan

Na een eerste kennismaking bekijken we wat de wensen zijn en gieten dit in een plan van aanpak.

Hierna zijn er voldoende  handvatten om zelf aan de slag te gaan. Toch wat meer input en begeleiding gewenst?
Dan is personal shopping een goede aanvulling. Adaja werkt samen met ‘de Woonindustrie’ in Nieuwegein.
Een prachtig en inspirerend inkoopcentrum van 30.000 m2 waar maar liefst 150 verschillende merken en showrooms te bezichtigen zijn. Om het plaatje helemaal compleet te maken, is het afstylen van alle geshopte items bij jou thuis, de kers op de taart!

 

Ook enthousiast geworden? Shoot me!