Complete woninginrichting

Adaja Vlok / Complete woninginrichting

Spaanse woning inrichting – meubelpakket

 

Een woning in Spanje gekocht en deze sfeervol en zo rendabel mogelijk inrichten? Dat is een vak apart! Wij nemen deze taak graag uit handen en ontzorgen u volledig.

 

Kies je voor de aankoop van een tweede huis? Het kopen van van een complete woninginrichting kan een behoorlijke uitdaging zijn, zeker wanneer de woning in Spanje staat en je deze wilt gaan verhuren. Want hoe creëer je eenheid? En hoe zorg je ervoor dat alles tijdig op de plaats van bestemming komt? Ik help je graag bij het bepalen van de juiste indeling, het creëren van een warme sfeer én een inrichting waar iedereen zich thuisvoelt.

 

ONZE GESCHIEDENIS

Door samen te werken met betrouwbare leveranciers, een transportteam en vakmannen, kunnen wij het gehele interieur traject waarborgen.

Met jarenlange ervaring in interieur en projectinrichting, ondersteunen wij particulieren en zakelijke partijen op gebied van interieur en totaalconcept.

In de Spaanse regio’s ‘Costa Blanca & Costa del Sol’ zijn we gespecialiseerd in totaal pakketen voor woninginrichting. Van meubels tot aan accessoires.

Aan alles wordt gedacht om de woning zo sfeervol en compleet mogelijk af te leveren.

vastgoedstyling

 

INTERIEUR PAKKETTEN

Compleet meubel en accessoire pakket (4 tot 6 persoons woning) mogelijk inclusief transport en montage.

Maatwerk pakketen mogelijk tegen een meerprijs.

 

 

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS

Reeds voorzien in de grote meubelen?

De accessoires maken het verschil!

Enkel accessoire pakketten zijn ook mogelijk.

 

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Overweeg jij een tweede woning in Spanje voor de verhuur of wil je jouw woning verbouwen, renoveren of opnieuw inrichten? Op basis van jouw wensen denk ik graag met je mee. Samen gaan we voor een sfeervol en luxe droominterieur. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.